Menu

Seje dyr man kan se på Safari

- Blog
Seje dyr man kan se på Safari

På safari får du en oplevelse, som du vil huske resten af livet. Det er et naturskønt eventyr med mulighed for at komme helt tæt på naturen og ikke mindst nogle fantastiske vilde dyr. Ombord på den fedeste jeep kan du få lov til at opleve dyrene i deres naturlige og helt rette element fremfor bag tremmerne i Zoologisk have. Der er ingen tvivl om, at Afrika er den ultimative destination for dig der ønsker at tage på safari. Afrika byder på helt unikke og smukke landskaber med stor alsidighed i dyrelivet, og du har mulighed for at se alle de safaridyr, som du har kunnet drømme om.

Oplev det sande Afrika

Et af målene med en safari er at komme ud i Afrikas natur og se de vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Afrika gemmer på mange unikke oplevelser som blot venter på, at du udforsker dem. Der er rigtig mange steder i Afrika, du kan tage på safari, men det vigtigste er, at gå efter et område med stor chance for at se dyr. Du skal gøre op med dig selv, om du vil være iblandt store mængder turister, eller om du ønsker at opleve noget områder der er mere ægte og hvor dyrelivet er mere vildt.

Blandt dyrene i det populære Tanzania kan du helt sikkert forvente at se næsehorn, flodheste, zebraer, giraffer, løver, leoparder, bøfler og elefanter. Du kommer også til at se slanger, krokodiller og andre krybdyr eller padder. Du kan også være heldig at se gnuernes vandring på den store slette. Gnuerne vandrer rundt på sletten for at finde græs, som er en unik oplevelse.

Tag familien med på safari

Det er en type ferie som hele din familie med sikkerhed vil elske. Børnene vil med garanti være vilde med at de kan se alle de seje dyr, som de er vandt til at se i deres yndlings Disney film. En safari er derfor en barnedrøm som går i opfyldelse. I skal selvfølgelig huske både kikkert og kamera, så i kan se dyrene på længere afstand men også kan forevige mindet af alle de seje dyr i ser i Afrika, så børnene har noget at vise frem til vennerne i skolegården. Det vil helt sikkert være en oplevelse for livet, og med flotte billeder af dyr og natur med i bagagen kan det vist ikke blive bedre.

to løver