Menu

Safaritur i Sydafrika

- Blog
Safaritur i Sydafrika

Sydafrika er lig med safari, og når du besøger det smukke Sydafrika, vil de fleste da også have indlagt en safari i rejseplanerne. De store vilde dyr, har været med os helt fra børnebøger og tegnefilm til Karen Blixens fortællinger om Afrika, og mange drømmer da også om at se savannens dyr. Der er et hav af rejsearrangører, der arrangerer Safari rejser til de store Nationalparker som f.eks. Kruger National Park. Parken er over 100 år gammel, dækker 20.000 m2 og her lever 146 arter af pattedyr, over 500 forskellige fugle og 120 krybdyr. Der er rigtig mange dyr i parken og derfor er chancen for at få de flotte elefanter, løver, leoparder, antiloper og mange flere, at se. De erfarne guides på turene ved hvor og hvornår mulighederne for at se de forskellige dyr er størst og ofte vil du skulle tidligt op, for at få dyrene at se når de er aktive, inden der bliver for varmt op ad dagen. Du kan finde flere guides på turteldue.dk.

Oplevelser du aldrig glemmer

At rejse med børn, er særligt, fordi de oplevelser de får vil være noget de altid husker. Børn under seks år vil altid skulle køre i lukkede biler og der er da også udflugter, der betinger at børnene er fyldt 12 år, af sikkerhedsmæssige årsager. Safari med mindre børn kræver rigtig meget af børnene og det kan være en god idé at vente til de er lidt større. Med større børn, vil det være en unik oplevelse at komme på safari. At opleve bush walks, hvor man skal være helt stille for at få øje på dyrene ude i det fri, og se dyrene i deres vante elementer, vil være en stor fælles oplevelse for familien.

Overnatning i parken

Du kan få mange forskelligartede oplevelser ud af din safari rejse ud fra hvilken overnatningsform du vælger. Der vil altid være dyre, luksuriøse hoteller at finde, men en mere autentisk rejse får du, hvis du vælger at overnatte i et safari lodge. I et lodge får du enkel men komfortabel indkvartering og i de lodges hvor der ikke er så mange hytter, vil du opleve at være midt i parken, med dyrelivet lige udenfor. Andre muligheder er teltlejre, med store flotte telte, og her får du den unikke oplevelse af at kunne høre savannens dyreliv om natten. I lejren spiser du ofte under åben himmel, men der er ikke sparet på komforten.

safari tur