Menu

Den store makeover i haven

- Blog
Den store makeover i haven

Sommeren er for alvor ved at gøre sit indtog i det danske land, og det betyder også at det er tid til at stille havemøblerne frem. Problemet for mig indtil nu er bare lige, at jeg ikke har haft nogle møbler i haven.

I sidste uge brugte jeg derfor tid på at finde nogle billige havemøbler online, som jeg kan pryde min haveindretning med. Normalvis er jeg ikke den store fan af at shoppe online, eftersom du ikke har mulighed for at føle eller se materialet i virkeligheden. Derudover er havemøbler jo heller ikke en billig fornøjelse, uanset om vi taler havebord, havestol eller havebænk, så kan du hurtigt slippe et par tusinde kroner.

I min søgen faldt jeg dog over https://www.havemoebelshoppen.dk/, som har et fortrinligt udvalg af havemøbler til gode tilbud og spotpriser. Derudover har de en fysisk butik i Osted, som jeg kunne drible forbi efter at have udset mig de rette møbler til min have. Det var virkelig et plus i min bog, at jeg havde mulighed for at kigge lidt rundt online, og efterfølgende faktisk tag ned i en butik og kigge på selvsamme varer.

Selvom jeg fandt en række billige havemøbler, så blev det alligevel en dyr fornøjelse, da jeg købte langt mere end jeg først lige havde regnet med. Herunder viser jeg dig de produkter, som jeg endte med at købe.

Det komplette havemøbelsæt

Jeg købte faktisk et samlet sæt, da det klart var den billigste løsning, og som i øvrigt alligevel giver god mening, eftersom både havestol og bord passer sammen.

Her faldt valget på Denver Leonardo havemøbelsættet, som passer til seks personer og ligeledes er lavet af grå nonwood lameller. Det gode ved nonwood er, at det er vedligeholdelsesfrit, og ikke kræver olie behandling mm., som et teaktræ havemøbel f.eks. har behov for.

Prisen er heller ikke til at klage over, når vi er nede i et prisleje på 5.000 kr. for et helt havemøbelsæt – det fås sgu ikke billigere mange andre steder!

Det fulde Denver Leonardo havemøbelsæt i gråt kan du se herunder:

havemøbelsæt i gråt til 6 personer

Det nye havebord har du her:

havebord

Og sidst men ikke mindst de flotte havestole:

havestol

Ny havebænk i teaktræ

Derudover måtte jeg bukke under for mine impulser, da jeg stod i Osted ved Havemøbelshoppen. Jeg kunne simpelthen ikke dy mig, da jeg så den flotte Borneo teaktræs havebænk, som passer perfekt til min hyggekrog nede ved haveenden.

Havebænke er efter min mening et sødt stykke møbel til haven, som giver det her idylliske og romantiske præg på indretningen, hvor du rigtig får følelsen af sommer.

Se den havebænk som jeg endte med at købe her:

havebænk på 180cm

Så skal der slikkes sol

Der var heller ikke meningen, at jeg skulle købe en solvogn, men det blev også tilfældet.
Hos Havemøbelshoppen har de simpelthen for mange gode tilbud i øjeblikket, og derfor har jeg også fået både havebord, havestole, havebænk og en solvogn for under 20.000 kr. – det er sgu i orden, Morten!

Havebænken jeg købte, var som sagt lavet af teaktræ, derfor tænkte jeg det var oplagt med en matchende solvogn, som kan stå tæt ved hyggekrogen. Valget gik derfor på Seattle solvognen lavet af teaktræ, og som har 2 vippe funktioner og et sidebord til mine kolde drinks.

Se den her:

solseng til haven